Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
W - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

W - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » W - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Webenlét

Webenlét

Üdvözöljük oldalunkon! Vállalkozásunk 2004 elején alakult azzal a céllal, hogy a kis vállalkozások, alapítványok, magánszemélyek számára a webes megjelenést kedvező áron lehetővé tegye. Igen kedvező árakon vállaljuk weboldalak készítését, karbantartását, felújítását. Honlapjához biztosítjuk a szükséges tárhelyet és bejegyezzük hozzá a kért domain nevet. Emellett hálózatok építését, adminisztrálását; számítógépes rendszerek telepítését, karbantartását; számítógépes oktatást is vállalunk! Magyarországon az elsők között, 2007.10.15 óta Cisco Select Certified Partner (SMB képesítéssel) rendelkezünk! Kérjük, látogasson el szolgáltatásunkról szóló oldalunkra, ahol több információt találhat a fent említett tevékenységekről. Honlapunk kialakításakor ügyeltünk arra, hogy minden szükséges információt megtaláljon az oldalon, és konkrét ajánlatokat tudjon kapni automatikus webes számolórendszerünk segítségével. Reméljük, Ön is meg lesz elégedve szolgáltatásunkkal!

Webműhely Kft.

Webműhely Kft.

Ahhoz, hogy Ön saját végződésű e-mail címeket használhasson, illetve cégneve, terméke alapján könnyen megtalálják az interneten, legcélszerűbb saját domainnevet vásárolnia és üzemeltetnie (www.cegnev.hu). Ha az Ön által kiválasztott név még szabad, illetve megfelel az előírt feltételeknek, akkor a kitöltött regisztrációs papírok és a szükséges nyomtatványok elfaxolását követően a regisztrációs folyamatot elindítjuk. A folyamat végeztével az Ön vagy vállalkozása tulajdonába kerül a választott domainnév. Ezzel jogosult lesz arra, hogy ezzel a végződéssel e-mail fiókokat üzemeltessen, illetve a www.sajatnev.hu címen weboldalt üzemeltessen, vagy további aldomaineket, alkönyvtárakat hozzon létre. A domainbejegyzés az érvényes szabályzat értelmében csak valós használati igényre történhet, így a tulajdonjog megszerzésével Ön vállalja, hogy a domainnév folyamatosan működőképes lesz (pl. névszerverek üzemeltetése). A szükséges infrastruktúrát a Webműhely többféle konstrukciójában kínálja, a regisztrációhoz szükséges technikai minimumtól (2.400 Ft + áfa (3.000 Ft) / 2 év) a különböző méretű tárhelyet és mennyiségű e-mail fiókot tartalmazó csomagokig

Webshark Kft.

Webshark Kft.

A Webshark Kft. 2003 év végén alakult, két webfejlesztő vállalkozás fúziójaként. Elődcégeinkkel együtt, több mint 9 éves tapasztalattal rendelkezünk az internet alapú rendszerek fejlesztésének területén. Jelenleg 23 fővel dolgozunk, szakembereink között megtalálhatóak designerek, programozók, site builderek, rendszertechnikusok. 2004 év eleje óta cégünk hivatalos .hu domain regisztrátor, illetve a világ bármely felsőszintű domain tartománya alá is regisztrálunk domain neveket.

Webtar

Webtar

Átvállaljuk Öntől a .hu domain regisztrációjának teljes költségét, ha vállalja, hogy a regisztrációt követően a mini csomag 6 havi díját, a normál csomag 3 havi díját a regisztrációt követően egyösszegben kifizeti. Természetesen a maxi csomagot választó ügyfeleinknek is ingyenesen regisztrálunk be egy darab .hu domain nevet. Az ingyenes domain regisztráció, minimum egy éves szerződéssel vehető csak igénybe.

Wonderline

Wonderline

Domain regisztráció: Azért, hogy könnyedén megtalálják, egyszerűen és biztosan elérhető legyen a világhálón, a Wonderline regisztrálja az Ön számára a kiválasztott domain nevet, így e-mail címei és weboldalának címe könnyen megjegyezhető és beszédes lesz. A Wonderline Hungary Zrt. a 2000-ben alakult Wonderline Kommunikációfejlesztő és Informatikai Részvénytársaság informatikai tevékenységeinek kiszervezésével jött létre. Célja, hogy az információs társadalom kihívásainak minden tekintetben megfeleljen és stabil, megbízható szolgáltatásokat biztosítson a magyar gazdaság szereplői számára. Wonderline a legújabb technológiák felhasználása mellett és a versenyképesség érdekében könnyebb, kevesebb erőforrást felemésztő megoldásokat kínál az internetes kommunikáció elősegítése érdekében. A Wonderline által fejlesztett internet Terminálok lehetővé teszik a szélessávú internet elérését előrefizetett (pre-paid) rendszerben.

Tuti menü