Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
V - Z - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

V - Z - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » V - Z - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Vengit

Vengit

A céget olyan tapasztalt rendszermérnökök alapították, akik előtte Fortune 500 vállalatok alkalmazásában álltak, részt vesznek magyar és nemzetközi nagyforgalmú weboldalak (Alexa Top 500) felépítésében, üzemeltetésében. A Vengit nagy forgalmat kiszolgálni képes web alapú rendszerek adminisztrálásával és konzultációval foglalkozik, az ilyen rendszerek tervezésében, fejlesztésében és üzmeltetésében tud ügyfeleinek segítséget nyújtani.

Veres és Társai

Veres és Társai

Tisztelt Látogató! Köszönjük érdeklődését szolgáltatásunk iránt! Az OrosNetWork Orosháza és környékének elsődleges kábeles szolgáltatója. Fejlett technológiával-, és nagy megbízhatóságú Bix kapcsolattal rendelkezünk. Törekvésünk a magas rendelkezésre állás-, amelyhez hozzájárul képzett szakembergárdánk-, és a megbízható eszközökből épített hálózatunk.

VértesComp Kft.

VértesComp Kft.

Cégünk olyan területeken kíván internet hozzáférést biztosítani, ahol nincs vagy nem elégséges a vezetékes internet lefedettség. A mikrohullámú internet hozzáféréshez nincs szükség vezetékes- vagy mobiltelefonos lefedettségre, a havi előfizetési díjon felül más költség nem terheli. Cégünk a közeljövőben belépési kedvezményekkel gazdagított ajánlatokkal jelentkezik. A 2000. március 1-jén életbe lépett liberalizált domain regisztrációs szabályozás után jelentős mértékben megnőtt a regisztrált .hu végződésű domainek száma. Napjainkban egy vállalat működése már szinte elképzelhetetlen weboldal nélkül, de sokszor már magánszemélyek is fontosnak tartják, hogy honlapjukkal megjelenjenek a világhálón. A VértesComp domain szolgáltatása azoknak segít, akik új domaint akarnak regisztráltatni, illetve szükségük van a domain fenntartására. A domain név az Ön elsődleges ismertetőjele lesz az Interneten. Ez áll majd www. után (www.cégnév.hu) és teszi majd egyedivé az Ön email címeit.(pl: valaki@cégnév.hu) A VértesComp teljeskörű domain szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, mely az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában: - Domain név regisztráció vagy át regisztráció a .hu domain alá - Nemzetközi domain név regisztráció vagy át regisztráció (com, net, org, biz, info, stb.) - Domain név fenntartás - Elsődleges és másodlagos DNS biztosítása - Hostok, aldomainek bejegyzése, adminisztrációja.

Villámdomain

Villámdomain

Amikor domainnevet regisztrálunk hobbink vagy vállalkozásunk számára, érdemes egy kicsit tájékozódni, mielőtt nekiállunk kitölteni egy adott céghez, sőt akár egy adott domaintartományhoz kapcsolódó regisztrációs űrlapot. Könnyen lehetséges például, ha a magyar (hu) tartományban az áhított domainnév már foglalt, de ilyenkor se mondjunk le róla azonnal, nézzük meg például az eu-s kiterjesztést! Blogunk ezekre az esetekre igyekszik felkészíteni a még kezdő domaintulajdonosokat, nekik igyekszünk útmutatást nyújtani ezen a bonyolult terepen.

Zuriel domainregisztráció

Zuriel domainregisztráció

Domain szolgáltatások: Tudta, hogy a .com domaineket évente meg kell újítani? Ismeri a .eu regisztráció pontos jogi feltételeit? Vagy inkább szeretne a munkájával foglalkozni, és a domainekkel kapcsolatos dolgokat egy tapasztalt, pontos, megbízható partnerre bízni? A Zuriel hivatalos .hu és nemzetközi domain regisztrátorként fejlett technikai háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.

Tuti menü