Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
S - SZ - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

S - SZ - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » S - SZ - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Silicium Kft.

Silicium Kft.

A Silicium Kft. 2004-től van jelen a hazai és nemzetközi piacon mint IT megoldásszállító és Internet Szolgáltató. A cég fő profilja a rendszerépítés és szoftverfejlesztés, melynek keretében webes alkalmazásokat készítünk PHP, illetve JAVA nyelven. Vállalkozásunk több önálló tartalomszolgáltatást is nyújt, valamint meglévő alkalmazásainkon keresztül kereskedési piacteret is tudunk biztosítani ügyfeleinknek az Interneten keresztül történő értékesítés megvalósítására. Számos esetben strukturált hálózatok (Cat5, Cat6, Cat7) kiépítésével tettük lehetővé partnereinknek és ügyfeleinknek, hogy nagyobb munkaközösség esetén is kényelmesen és biztonságosan vehessék igénybe az Internet nyújtotta lehetőségeket, valamint maximálisan ki tudják használni az osztott erőforrások előnyeit. Távoli telephelyek között építettünk ki megbízható, nagy sávszélességű kábelezett és rádiós kommunikációs csatornákat. Több szerver távfelügyeletét és supportját is végezzük Linux, NovellL, Windows 2003 rendszerkörnyezetben, valamint Cisco eszközök távfelügyeletét, távmenedzselését látjuk el. A hatékony működés és racionalizált költségráfordítás szellemében végezzük munkánkat, mindenkor maximálisan figyelembe véve megbízóink érdekeit, elvárásait és a jövőre néző fejlesztési terveit.

Skystore.hu

Skystore.hu

VPS vagy fizikai szerver bérlés 99,99%-os rendelkezésre állás mellett. A SkyStore munkatársai a nap 24 órájában monitorozzák a többszörösen redundáns rendszert, amely 2 Gbit/s sebességű gerincvonalon teszi elérhetővé adatait. Ügyfeleink minden segítséget megkapnak, akár virtuális szerver üzemeltetéséről, akár személyre szabott rendszerek kiépítéséről van szó. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, napi adatmentéssel óvjuk a partnereink által bérelt szerveren elhelyezett információkat.

Speedpc Informatika

Speedpc Informatika

Oldalunkon .hu, .eu, .com, .net és .org végződések esetén automatikusan ellenőrizheti, hogy a regisztráltatni kívánt domainév szabad-e - amennyiben igen, úgy azonnal meg is rendelheti azt. Tárhelycsomaggal együtt rendelve akár 950Ft ÁFA/év díjon regisztráltathat bármelyik fenti végződésű domainnevet. Minden nálunk regisztráltatott domainhez, melyhez webtárhelyet is vásároltak korlátlan számú e-mail fiók használható, 100MB/fiók e-mail tárhely nagysággal a webtárhely méretén felül. A domain regisztráció .eu, .com, .net és .org végződések esetén akár 4 munkaórán belül lezajlik.

SWI Kommunikációs Kft.

SWI Kommunikációs Kft.

Az SWI Kommunikációs Kft. Magyarország egyik legnagyobb domain regisztrációs vállalkozása. Cégünk 2001. június 1-jétől foglalkozik .hu és nemzetközi domainevek delegálásával. Sikerünk egyik kulcsa az emberközeli ügyfélszolgálattal támogatott online megrendelés. Webtárhelyszolgáltatása mellé vegye igénybe legújabb és legkedvezőbb ajánlatunkat, amely segíthet bővíteni ügyfélkörét, honlapját pedig ismertebbé tenni.

Szerver Megoldások kft.

Szerver Megoldások kft.

Professzionális szerver megoldások egyéni igényekre oda figyelve az ügyfélt szemelőt tartva. Különböző csomagokat állítottunk össze, hogy ki tudja választani az önnek legmegfelelőbbet. Szerverét karbantartjuk, légkondicionált szerverszobában tároljuk, oda figyelünk állandó operátori felügyeletet tartunk, szünetmentes áramellátással és garantált sávszélességű internet elérhetőséggel kényeztetjük ügyfeleinket. A szerver megoldások fő profilja VPS (virtuális szerver), szerver és szerver-hosting továbbiakban még domin, tárhely és Windows konfigurálásával, e-mail tárhely szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink részére.

Tuti menü