Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
P - S - T - U - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

P - S - T - U - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » P - S - T - U - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Pannon Webstudio

Pannon Webstudio

Weblapkészítés során fontos, hogy az elkészült weboldal minden szempontból megállja a helyét. Nem elég, hogy szabványos, gyorsan és jól működő legyen a lap programozása, de a szemrevalónak is kell lennie, hiszen az oldalra érkező látogatók csak ebben az esetben maradnak néhány másodpercnél tovább, ezért fontos, hogy az oldal kinézetét egy profi webgrafikus készítse el. Amennyiben még nem rendelkezik domain névvel és webtárhellyel a weblapkészítés mellett rendelkezésére állunk a megfelelő tárhely csomag, domain név kiválasztásában, lefoglalásában.

Pontkom Stúdió

Pontkom Stúdió

HU Domain és 100MB Tárhely 1750 Ft./Év bruttó! Nincs rejtett költség! Biztonság, Minőség! Korlátlan viszonteladói webtárhely 2GB=24.875Ft/Év bruttó.Pontkom Stúdió Kft Hivatalos .hu Domain Regisztrátor!Cégünknél lehetőség van szinte az összes létező domain végződés regisztrálására. Domain név ellenőrzést a Tárhely, Domain Megrendelő menüpontban találja meg.

Rasnet Internet Kft.

Rasnet Internet Kft.

A domain név működése hasonló a mobiltelefonoknál megszokott név-hozzárendeléshez. Nem kell tudnunk fejből a hívott fél számát, mivel a nevet elmentettük a készülékbe, így elég csak a nevet beírni, a telefon átfordítja azt telefonszámra. Domain szolgáltatásaink segítségével saját honlapja, vagy vállalkozása egyszerűen megtalálhatóvá, elérhetővé válik az interneten.

TeraHost Kft. - domain regisztráció

TeraHost Kft. - domain regisztráció

Válasszon minket, ha olcsó, gyors, biztonságos, és egyszerűen kezelhető tárhelyet szeretne! Weboldala Európa egyik legmodernebb és legbiztonságosabb adatközpontjában, prémium szerveren kerül elhelyezésre. A tárhely a legelterjedtebb és legfelhasználóbarátabb adminisztrációs felülettel, a magyar nyelven is elérhető cPanel szoftverrel kezelhető bárhonnan, bármikor. Ezen kívül víruskereső, spam-szűrő, feltöltésvédelem, és rengeteg egyéb - a tárhely biztonságos napi működését garantáló - programot, beállítást használunk.

TvNetWork Nyrt.

TvNetWork Nyrt.

- Szerverelhelyezést a TvNetWork Nyrt. műszaki központjában, ahol a szerver gépek nagy sávszélességgel kapcsolódhatnak a Magyarországi Internet Elosztó Központhoz (Bix). - Szükség szerint a szerver adattartalma dinamikusan mérettől függetlenül változtatható, esetleg növelhető. - Szerverét klímatizált, szünetmentes tartalakék energia ellátással rendelkező szervertermünkben helyezzük el - amelyet a nap 24 órájában felügyelünk - ahol állandó nagysebességű Internet-kapcsolatot biztosítunk a világhálóra. - Szünetmentes tápellátás, mellyel szervere bármikor, fennakadás nélkül elérhető a közönség számára - Biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy telephelyünkön a nap bármely szakában szerveréhez hozzáférjen, vagy akár távolról, telefonon újraindítást kérjen. - Domain név-regisztrációs és karbantartási szolgáltatásunk segítségével a vállalkozás (egyesület, alapítvány stb.) könnyedén megtalálható a Világháló információ-áradatában.

Tuti menü