Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
N - O - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

N - O - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » N - O - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Naviref

Naviref

A Naviref Kft hivatalos .hu domain regisztrátorként teszi lehetővé .hu, illetve közel 188 nemzetközi domain végződés - beleértve .com .net .eu .info .de .us .at .ro - regisztrációs szolgáltatást. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elvégezzük a megrendelt regisztrációt! Mi a domain név? A domain név vagy internet cím, egy egyedi azonosító az interneten. Az Ön saját domain neve lehetőséget biztosít a saját illetve cége honlapjának elérésére a világ bármely országából, továbbá a domain névből képezhet saját email címet is, pl.: sajátnév@vállalat.hu . Várjuk érdeklődésüket!

Net-Tech

Net-Tech

A megrendelés után, rendszerünk automatikusan kiállítja az Ön számláját, díjbekérőjét, amelyet a megadott e-mail címre továbbítunk is. A kiállított számla, díjbekérő hiteles, minden törvényi kötelezettségnek eleget tesz, kinyomtatva elszámolhatja azt!

Netkert

Netkert

Cégünk a megrendeléseket legegyszerűbben az online felületen tudja fogadni. Cégünk - tudomásunk szerint - Magyarország legnagyobb kínálatát nyújtja domain regisztráció területén, összesen 127 domain végződéshez vállaljuk a domain regisztráció ügyintézését. A domain regisztráció díja: Mindemellett .hu és .com/.net/.org domain regisztráció a magyar szolgáltatók között - ismereteink szerint - a cégünknél a legolcsóbb, nettó 999 Ft a domain bejegyzés díja. Domain átirányítás, parkoltatás éves díjfizetés esetén mindössze 1 990 Ft + áfa 1 évre, mely költséggel webtárhely igénybevétele esetén nem is kell számolnia, még ezt a díjat is elengedjük! További évekre történő megrendelés esetén még kedvezőbb árakat tudunk kínálni, ehhez tekintse meg árlistánkat! Domainnév regisztrációs árak: Domain szolgáltatásaink árairól tájékozódjon általános árlistánkon vagy ritkább domain bejegyzés esetén az azokat is tartalmazó domain regisztráció díjait tartalmazó árjegyzéken. A .hu és .com/.net/.org domain regisztráció menetéről tájékoztatásunkat a Domain regisztráció menete menüpontban találja. A domain regisztráció és a szolgáltatásmegrendelő-lapot a Megrendelőlapok menüpontból töltheti le.

Nextserver

Nextserver

A nextserver olyan tárhelyés domainszolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, mely más magyar cégeknél ritkán, vagy egyáltalán nem találhatóak meg. Szervereinken kényelmesen futtatható WordPress, Joomla, Drupal, vagy akár Magento tárhelyként is tökéletesen funkciónál. Kiemelten támogatjuk a webfejlesztőket, szabadúszókat, számukra Svn és Trac csomagjainkkal kombinált tárhellyel nyújtunk megbízható hosting szolgáltatást. Mivel magunk is webfejlesztésben jártas szakemberek vagyunk, tudjuk mennyire fontos egy gyors és minőségi tárhely, a folyamatos, korrekt munkához. Cégünk kifejezetten rugalmasan kezeli az egyedi kéréseket, így ha valamit nem talál az oldalon, kérem, lépjen velünk kapcsolatba!

Nexum

Nexum

A nexum Magyarország Kft. tagja az Internet Szolgáltatók Tanácsának, ezért közvetlen módon tudunk domain nevet regisztrálni, így ügyfeleink számára gyors és rugalmas szolgáltatást tudunk nyújtani. .hu domain regisztráció: A .hu domain igénylője lehet: - az Európai Unió állampolgára vagy; - magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező természetes személy vagy; - az Európai Unió területén jogszabály útján létrehozott, hatóság vagy bíróság által nyilvántartásba vett vagy bejegyzett, vagy erre irányuló kérelmét az illetékes hatóságnál vagy bíróságnál előterjesztő, és működését jogszabály alapján a nyilvántartásba vétele vagy bejegyzése előtt jogszerűen megkezdő szervezet; továbbá a Magyar Szabadalmi Hivatalnál lajstromozott, vagy a Magyar Köztársaság területére is kiterjedő oltalommal rendelkező védjegy jogosultja, ha igénye ezen védjegyben jelölt szóval/szavakkal karakter szerint megegyező domain névre vonatkozik. .eu domain regisztráció: A .eu domain igénylője lehet: - az Európai Unió területén bárki számára elérhető. A 733/2002 rendelet előírásának megfelelően, bárki, aki az Európai Unió területén tartózkodik; illetve bármely, az EU területén található cég vagy szervezet regisztrálhat még szabad .eu domainnevet. További információért keresse fel weboldalunkat.

NLG-System Bt.

NLG-System Bt.

A domain név vagy internet cím, esetleg webcím akár www cím, egy úgymond egyedi azonosító az interneten, amit Ön bérelhet. A domain név mindaddig az Ön tulajdonát képezi ameddig lenem mond róla, azaz felmondja. A VPS, azaz a Virtuális Szerver nevéből adódóan nem egy fizikai szervergép, hanem egy nagyteljesítményű szervernek egy virtuálisan létrehozott része. Virtualizáció elsősorban a mobilitást, könnyű kezelhetőséget és mindezek mellett költséghatékonyságot jelenthet, többek között. Ugyanakkor mind a teljesítménye mind a teljessége tökéletesen megfelel a fizikai megfelelőjének és bátran állíthatjuk, hogy aki nem tudja, hogy egy VPS rendszerre kapcsolódott az teljesen gyanútlanul úgy kezeli, mintha egy önálló dedikált szerver lenne.

Nordtelecom

Nordtelecom

Teljes körű internetes címbejegyzés (.hu, .com, .eu stb.) Vegye igénybe Ön is domain név bejegyzési és fenntartási szolgáltatásunkat. A Nordtelekom hazai és külföldi partnerei segítségével Európa összes országában, valamint az USA-ban is teljeskörű ügyintézést kínál. Mi az a domain? Sok szempontból a domain nevek a legalapvetőbb építőelemei az Internetnek. Bár a tényleges adatforgalom az IP címek alapján bonyolódik. A rendszer eredetileg néhány számítástechnikusnak és akadémikusnak a munkáját könnyítette meg, de ma már ez a szabvány az internetes oldalak megkülönböztetésére szolgál. A domain név regisztráció igen könnyű és olcsó lett. Ez egy tudatos döntes eredménye, hogy megkönnyítse az Interneten való megjelenés és promóció folyamatát. A regisztráció az a folyamat, amelynek keretén belül magánszemélyek, vagy szervezetek domain névhez jutnak. A regisztráció lehetővé teszi a szervezeteknek, illetve magánszemélyeknek, hogy az adott domain nevet meghatározott ideig használják, amennyiben megfelelnek a követelményeknek, és kifizetik a regisztrációs díjat.

Tuti menü