Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
M - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

M - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » M - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Magyar Hosting Bt.

Magyar Hosting Bt.

Tekintse meg weboldalunkat, és válasszon teljes körű hosting szolgáltatásaink közül. Cégünk vállalkozik tárhely, szerver, cloud vps üzemeltetésre, és kb. 60 domain végződés regisztrálására. Az egyik legnagyobb hosting cégként kiszolgálunk több ezer tárhelyet, több mint 500 szervert, és regisztráltunk már 2000db feletti domaint. Ezek bizonyosságot adhatnak Önnek, hogy cégünkben megbízhat.

MediaCenter Hungary

MediaCenter Hungary

A MediaCenter teljes körű, professzionális színvonalú webtárhely, domainregisztráció, szerverhosting és virtuális szerverbérlet szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Kérjük tekintse meg ajánlatainkat! A MediaCenter a MediaCenter Hungary Kft márkaneve. Cégünk jogelődje a Medimix-Trió Bt. 1995-ben alakult, azóta ügyfeleink megelégedésére teljeskörű internetes megoldásokat nyújtunk, a szoftverfejlesztéstől az online marketing szolgáltatásokig.

Microware Hungary

Microware Hungary

Internetes honlapok megjelentetéséhez egyedi azonosítóra, azaz valamilyen webcímre van szükség. A webcímek - azaz domain nevek - hierarhikusan kerülnek kiosztásra. Vannak un. közdomainek (pl. .hu vagy. .info.hu) és vannak egy-egy szervezet által birtokolt és az alatt kiosztott webcímek (a legtöbb ingyenes tárhely szolgáltató ilyet használ). Amennyiben egy honlap nem közdomain alatti webcímen érhető el, abban az esetben könnyen kiszolgáltatottá válhat a honlap tulajdonosa ezért is célszerű közdomainek alatti webcímet foglalni honlapunk számára. A közdomainek alatti webcímek kiosztásában a regisztrátorok vesznek részt ennek.

Mile Informatika Kft.

Mile Informatika Kft.

Általános tudnivalók: A nevek bejegyzéséhez technikai feltételként, a folyamatos rendelkezésre állás érdekében minden esetben legalább két független Domain Name Server (körzetnév kiszolgáló) üzemeltetése szükséges, melyeket a nevekhez ingyenesen biztosítunk. Szintén nem jelent plusz költséget nálunk a saját név alá történő szervercímek (aldomainek) bejegyzése, mely elsősorban azok számára előnyös, akik saját szervert üzemeltetnek. Hozzáértők, rendszergazdák részére böngészőn keresztüli hozzáférést kínálunk a saját, bejegyzett nevek zóna adatainak online módosításához. A fenti előnyök mellett talán nem kevésbé fontos további szempont, hogy mindezen komplex szolgáltatásunkat az egyik legkedvezőbb állandó áron, folyamatos kedvezmények mellett biztosítjuk. Talán nem véletlen, hogy már eddig is több ezer domain név sikeres regisztrációját tudhatjuk magunk mögött. Természetesen egy név még önmagában csak a kezdet, a használatba vételhez sok egyéb dolog, többek között tárhely, (csoportos , céges, egyéni ) levelezés is szükséges, melyeket szintén szolgáltatjuk, ezekről bővebb információkat a Szolgáltatások menüpont alatt talál. Az egyes csúcs szintű körzetek szabályairól alább olvashat.

Milton Bt.

Milton Bt.

Ezen az olalon szeretném pár szóval bemutatni cégünket. Fontosnak tartom, hogy leendő ügyfeleinknek lehetősége legyen megismerni valamennyire bennünket is és ne csak szolgáltatások paramétereit. Hiszen a szolgáltatások egyik fontos eleme a megbízhatóság, rendelkezésre állás. Cégünk 1998 decemberében alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk nyomdai és internetes szolgáltatások nyújtása, jelenleg 7 alkalmazottat foglalkoztatunk. Célunk megbízható stabil háttér biztosítása partnereinknek. Szervereink összeállításakor a nagy rendelkezésreállás, megbízhatóság volt a fő szempont. (raid, scsi technológia) Napjainkban igen kiélezett verseny folyik az internetes szolgáltatások területén. A mi üzletpolitikánk mégis a szolgáltatások minőségét helyezi előtérbe az árversennyel szemben.

Mission Critical Linux

Mission Critical Linux

Hogy ügyfeleink igényeinek minél szélesebb körét lefedhessük, internet-alapú szolgáltatásokat is nyújtunk: a szokásos domainregisztrációs és -fenntartási, webhosting, postaláda, szolgáltatások nálunk is igénybe vehetőek. A Mission Critical Linux Kft. célja a Linux operációs rendszer magyarországi elterjedésének elősegítése, professzionális Linux-szolgáltatások biztosítása révén ügyfeleink részére Szolgáltatásaink: - Linux-rendszertelepítések - Technikai támogatás - Linux-alapú teleptechnológia (clustertechnology) - Internet alapú szolgáltatások - Linux-kompatibilis speciális hardvereszközök disztribúciója - Linuxos könyvek, Linux disztribúciók értékesítése - Linux-tanfolyamok Cégünk 2000 óta tevékenykedik Magyarországon. Az ügyfelekkel történő folyamatos konzultáció révén átfogó piaci ismeretekre tettünk szert, ismerjük a tipikus felhasználói igényeket, követelményeket, továbbá a Linux nyújtotta - szinte korlátlan - lehetőségeket; így olyan minőségben és áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, amely leginkább megfelel az ügyfelek elvárásainak. Mérnöki csapatunk olyan szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakértőkből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek Linux-alapú rendszerek installálásában és konfigurálásában, illetve a legkülönbözőbb ezekkel kapcsolatos feladatok és esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.

Mobicom

Mobicom

Az áprilisban meghirdetett és a nagy sikerre való tekintettel több hónapon át meghosszabbított .hu és .eu domain tartományokra vonatkozó akciónk véget ért. Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy az akciós domain árakat tartalmazó megrendelőlapokat a továbbiakban ne használják, mivel azokon új megrendelést befogadni nem tudunk. Köszönjük megértésüket.Mindazoknak, akik az akcióról lemaradtak örömmel jelentjük be, hogy új akciónk kidolgozás alatt áll, rövidesen jelentkezünk!

Tuti menü