Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain regisztrátorok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Domain regisztrátorok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
 DomainStar - Webtárhely, teljes Webhosting, Honlapszerkesztés

DomainStar - Webtárhely, teljes Webhosting, Honlapszerkesztés

DomainStar: Webtárhely, teljes Webhosting - Honlapszerkesztés, Webdizájn. Itt rátalált Ön arra a helyre, ahol megrendelheti saját Domain nevét, tárhelyét, de akár saját honlapját, webáruházát, Internetes üzletét is! Kérhet oldalára INGYENES partnerprogramot, On-line fotókidolgozására, illetve egyedi fényképes ajándéktárgyak rendelésére is. Egyedi, testreszabott megoldások! Elsősorban csomagokban kínáljuk tárhelyeinket amelyeket eddigi tapasztalataink alapján úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő konstrukciót. Minden díjcsomagunk bővíthető! Ha nem találja meg a megfelelő csomagot, kérjen árajánlatot, hiszen nincs olyan, amit ne tudnánk megoldani! Weboldalának fejlesztése az Ön, illetve Cége igényeinek maximális szem előtt tartásával készül. A nemzetközi és hazai trendeknek megfelelő, a cég arculatához igazodó megoldást, és megjelenést kínálunk! Egyedi megjelenés az Ön igényeihez! ... Miért választják sokan a DomainStar.hu szolgáltatásait Mivel a Domain név regisztráció és a tárhely bérlése után sem maradnak ötletek, segítség nélkül az ügyfelek, ha a DomainStar.hu segítségét kérik honlapuk, Web-áruházuk elkészítésére, fejlesztésére, karbantartására, vagy akár további szolgáltatások kihelyezését oldalukra. A növekedéssel együtt, a jövőben sem szeretnénk szem elől téveszteni a minőségi ügyféltámogatást, ami minden sikeres üzlet alapja lehet ...

.com.net.org Domain Name Search

.com.net.org Domain Name Search

.com, .net, és .org domainek egyidejű lekérdezése, folyamatosan, a karakterek beütését követően. Ha szabad az adott domain, akkor megjeleníti a nagyobb szolgáltatók (külföldi) domain regisztrácós díját.

.com.net.org.info.biz.us DomainsBot

.com.net.org.info.biz.us DomainsBot

The first place to go to find a great domain name: Available domain suggestions, name spinner, expired and expiring domain name search. .com., net., org., info, .biz és .us domainek egyidejű lekérdezése.

.hu Domain ellenőrzés

.hu Domain ellenőrzés

Domain vásárlás előtt szükségessé válik a kiválasztott, kiszemelt domain esetleges foglaltságának ellenőrzése. A weboldalról lekérdezett domain adatok a hiteles adatbázis alapján 24 óránként frissülnek. .hu domain ellenőrzése a domain.hu-n.

111 Hosting

111 Hosting

Professzionális IT megoldások mindenkinek! Tárhely, domain regisztráció, szerver hosting, korlátlan e-mail, korlátlan forgalom, alacsony árak. Miért a 111Hosting? - Elege van, hogy webtárhelye sokszor órákra elérhetetlen? - Az ügyfélszolgálat nem áll rendelkezésére? - Nem veszik fel a telefont? - A probléma megoldása hetekbe telik? - Drága a jelenlegi szolgáltatója? Mi már évi 5'000 Ft-ért megbízható webtárhely szolgáltatás biztosítunk Önnek! Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

A .net domain

A .net domain

Miért is érdemes regisztrálni a .net doménekkel? Mit érdemes tudni a .net domén bejegyzésével kapcsolatosan? A világ második legnagyobb generikus tartomány neve. Az örök ezüstérmes, amely sokáig úgy tűnt, hogy soha nem fog kilépni a .com árnyékából. Napjainkra azonban a .net tábora 15 milliósra duzzadt, sőt egyes országokban a regisztrációk száma meg is haladja a .com domén bejegyzéseinek számát. Nem is véletlenül, hiszen a .net olyan professzionális domén szolgáltatást kínál, amelyre bátran építhetünk céges- vagy magán weboldal, valamint webáruházak létrehozása esetén is.

Altaweb

Altaweb

Béreljen elsődleges domain nevet saját használatra gyorsan és egyszerűen! Így a leggyorsabb és legegyszerűbb a domain használat, mert a szerződés telefonon keresztül is megköthető. A domain név a Szolgáltató tulajdona, a szolgáltatás előfizetője azt korlátozás nélkül használhatja az előfizetési idő alatt.

Alternatív vitarendező fórum

Alternatív vitarendező fórum

Domain nevek letiltásával a jogsértő tartalom ellen? Lehet-e megoldás a domain név felfüggesztése vagy visszavonása az alatta közölt jogsértő tartalom elleni harcban? A kérdés aktualitását a közelmúlt hazai botrányai, és a legújabb amerikai törvényjavaslat veti fel. Élesedő harc a filecsere körül Az ACTA-val szemben az EU nem támogatja a fájlcserélők lekapcsolását az internetről, s az Európai Bizottság kiáll az egyéni felhasználók szabadságjogai mellett. De a helyzet távolról sem egyértelmű. A lobbisták minden oldalon teszik a magukét, és az EU is azt az ujját keresi, amit még nem harapott meg. További domain vita információk a weboldalunkra kattintva elérhetőek.

ATW Internet

ATW Internet

Domain regisztráció folyamata: - Domain név kiválasztása: A 'Domain kereső' menüpont alatt megbizonyosodhat egy domain név állapotáról. érdemes rövid, könnyen megjegyezhető domaint választani. ékezetes regisztráció esetén győzödjön meg a lenti található táblázat alapján, hogy a domain végződés támogatja-e az ékezetes karakterek használatát. - Domain név megrendelése: az innen letöltehető domain igénylő lap kitöltésével és eljutattásával ön megbízza cégünket a domain regisztrációjával, ami az ön tulajdonába kerül. Az 'árkalkulátor, megrendelés' menüpont alatt online összeállíthatja rendelését és adatai megadása után letöltheti a szükséges, csak aláírásra váró űrlapokat. Ha szeretné gyorsan és egyszerűen kitölteni a megrendelőlapokat azt nálunk megteheti. - Domain név regisztrációja: Prioritás nélküli igénylés esetén a domainnév a 14 napos publikus várólistára kerül (lásd. itt). Amennyiben rendelkezik a prioritásos igényhez szükséges dokumentomokkal, úgy a regisztráció ideje 1-3 nap. Nemzetközi domainek átfutási ideje szintén 1-3 nap. A domain állapotáról értesítést küldünk További információért kattintson weboldalunkra.

Hirdetés
Azonnal Kft.

Azonnal Kft.

Üdvözöljük az Azonnal Kft.-nél. Cégünk szolgáltásai a domain regisztrációtól a virtuális szerveren keresztül a szerver bérletig szinte bármely internetes szolgáltatási igényt ki tudnak elégíteni. Cégünk 2007-es alapítású, ámde az alapító tagok más cégek vezető pozícióiban megszerzett sokéves tapasztalata biztos garanciát nyújt a professzionális minőségre és megbízhatóságra. Külföldi és hazai stratégiai partnereink segítségével árainkat a mínőség feláldozása nélküli legalacsonyabb szinten igyekszünk tartani, exponenciálisan bővülő ügyfélkörünk legnagyobb elégedettségére. Munkatársaink tíz évet meghaladó tapasztalata az internetes piacon biztos garanciát jelent a legmagasabb szintű szolgáltatásra. Domain regisztrációt végző kollégáink valamennyien az Internet Szolgáltatók Tanácsa által megkövetelt Domain Regisztrációs Vizsgával rendelkeznek. Kiszolgáló architektúránk magas hibatűrésű cluster rendszeren alapul, melynek köszönhetően a hibából és a szükséges fejlesztésekből adódó leállási idő szinte a nulláig minimalizálható. Viszonteladó partnereink részére éjjel-nappal használható, teljesen automatizált adminisztrációs rendszert biztosítunk, melynek segítségével a teljes értékesítési folyamat emberi közreműködés nélkül automatizálható.

Bit Hungaria

Bit Hungaria

A folyamatosan fejlődő cégünk célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalati szférában olyan segítséget nyújtsunk a cégeknek, hogy az Interneten való megjelenés nyereséget hozó legyen. Ezt egy teljeskörű az ügyfél által menedzselt weblapszolgáltatással szeretnénk elősegíteni.

Bixerver webhosting

Bixerver webhosting

Új Domain regisztrációt vagy Domain átkérést egy domain igénylőlap kitöltésével végezhet el, a weboldalunkon. A parkolásba kerülő új domain nevek listája minden nap reggel 8 óra 50 perckor frissül. Valamely domain delegálására igényt benyújtott szervezet vagy természetes személy (mint például Ön). Amennyiben az igényelt domain delegálásra kerül, domain használóvá válik. Várjuk jelentkezését, érdeklődését!

BlazeArts Kft.

BlazeArts Kft.

Minden adatközpontunk megfelel a mai kor követelményeinek. Központjaink több város kiemelt, dedikált épületeiben foglalnak helyet, így képesek vagyunk ügyfeleink igényeit a hozzájuk legközelebb eső adatközpontból kiszolgálni. A Forpsi.hu adatközpontok tűz-, és lopás-, illetve áramhálózati kimaradás védettek. Minden adatközpont (a Brno-it kivéve) legalább két független árambetáplálási vonallal, dízel áramfejlesztő generátorral és szünetmentes áramforrással (redundáns n+1-es kiépítéssel) rendelkezik. A szerver termek légkondícionáltak (állandó hőmérséklet és páratartalom), illetve tűzjelző és tűzgátló berendezésekkel vannak ellátva. Minden adatközpont legalább két független internet csatlakozási ponttal rendelkezik a világ vezető hálózati szolgáltatói felé. Domainregisztrációval kapcsolatban is felkeresheti honlapunkat.

Bluecast

Bluecast

Bemutatkozunk: Olvassa el cégünk rövid bemutatását, és pontos képet fog kapni szolgáltatásainkról, tapasztalatainkról és az elmúlt években végzett munkáinkról. Bemutatkozónkból megtudhatja, hogy mi mindig a legmagasabb minőségre törekszünk munkánk során és garanciát vállalunk az elvégzett tevékenységre legyen szó akár egy kis vállalkozásnak elkészített honlapról, vagy egy nagy vállalat komplett informatikai rendszerének kiépítéséről. bővebben Online ügyfélszolgálatunk: Keressen fel minket teljesen ingyen a számítógép előtt ülve! Online ügyfélszolgálatunk az Ön által küldött üzenetre azonnal válaszol. Ha online ügyfélszolgálatunkon keresztül keres meg minket kérdéseivel, sokkal részletesebb információt tudunk küldeni Önnek, mivel azonnal a megfelelő szakemberhez jut el az Ön által küldött üzenet. Bármikor visszahívást is kérhet tőlünk egy konkrét kérdéssel kapcsolatban. Referenciáink: Kérje n személyre szabott referenciát! Egy rövid űrlap kitöltésével igényelje cégünk bemutatkozó anyagait az informatika különböző területeiről, ezáltal időt és energiát spórolva. Csak olyan témakörökben értesül eddig elvégzett munkáinkról, melyek az adott területen lényegesek, így nem kell kevésbé érdekes oldalak, grafikai anyagok és brossúrák között kutatnia hogy fellelje az Önnek megfelelőt.

Business Telecom Kft.

Business Telecom Kft.

Domain regisztráció: Amennyiben szüksége van egy domain névre, melynek segítségével a látogatók megtekinthetik weboldalát, vagy régi oldala nehezen megjegyezhető címen van; és egy megbízható gyors szolgáltatót szeretne, a Btel komplett megoldásokat nyújt Önnek! Domain keresés: Az alábbi kereső segítségével ellenőrizheti, hogy a kívánt domain név regisztrálható-e. A nevet http://www előtag és domain végződés (pl. hu) nélkül írja be! Weboldalunkon megteheti. Ma már bárki készíthet weboldalt. Azonban ezeket, fel is kell tölteni az internetre és tárolni kell őket. A Btel csomagkínálatából ön is kiválaszthatja az önnek megfelelő tárhely szolgáltatást.

C3 alapítvány

C3 alapítvány

A C3 Alapítvány online domain regisztrációs és nameserver szolgáltatása: A domain igényléshez szükséges adatokat online adhatja meg, az igénylőlapot eljuttathatja hozzánk faxon, és ha a regisztráció díjának kiegyenlítésére az online átutalást választja, úgy lehet saját domainje, hogy el sem kell mozdulnia íróasztala mellől. A második domain igénylésekor nem kell újra megadnia adatait, hiszen azok már szerepelnek adatbázisunkban. A bejegyzett domainek adminisztrálása, a nameserverek beállítása, konfigurálása ugyancsak online történik. Saját webszerverrel nem rendelkező ügyfeleink igénybe vehetik a domainekhez biztosított 50 MB ingyenes webtárhelyet vagy az URL átirányítást, saját mailszerverrel nem rendelkező ügyfeleink igénybe vehetik az e-mail átirányítást nameserver szolgáltatásunkkal együtt. Weboldalunkon az egyes tevékenységek elvégzéséhez részletes online segítséget nyújtunk.

Centrumnet

Centrumnet

Domain: önálló Internet tartomány, az internet címek egy halmazához neveket rendelő adatbázis. Domain név: az ön webcímének az országazonosító (vagy menzetközi TLD /Top Level Domain/) rész előtti tagja. Saját internetazonosító. Például, centrumnet.hu esetén a .hu az országazonosító, az centrumnet a domain név. Előnye, hogy a világ a gépét a saját maga által választott néven ismeri fel. Az Cenrumnet a domain szolgáltatások teljes spektrumát nyújtja mindenkinek. Mik is ezek a szolgáltatások? Az internet címek valójában nem domain nevek, hanem négy részből álló internet protokoll ( IP ) Internet cím illetve számokból álló meghatározó cím ( pl: 193.202.83.150). Mivel ezek a számok nehezen jegyezhetők meg, így nagy a tévesztés lehetősége, ezért vezették be a domain nevek rendszerét. A domain név tehát fedi a valódi internet címet. Amikor egy domain nevet honlapcímként keresünk, speciális névszerverek keresik meg a hozzá tartozó IP címet (a fenn is említet számok halmazát). Egy domain-nak két ilyen speciális névszerverrel kell rendelkeznie, ezek összefoglaló angol neve Domain Name Server röviden Dns. A domain regisztráció magában foglalja az ön által választott név bejegyzését, és a domain-neveket koordináló szervezet ( Iszt ) felé történő valamennyi ügyintézést. A regisztráció egyik feltétele ezen névszerverek megléte.

Tuti menü