Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
I - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

I - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » I - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 9 db
A .net domain

A .net domain

Miért is érdemes regisztrálni a .net doménekkel? Mit érdemes tudni a .net domén bejegyzésével kapcsolatosan? A világ második legnagyobb generikus tartomány neve. Az örök ezüstérmes, amely sokáig úgy tűnt, hogy soha nem fog kilépni a .com árnyékából. Napjainkra azonban a .net tábora 15 milliósra duzzadt, sőt egyes országokban a regisztrációk száma meg is haladja a .com domén bejegyzéseinek számát. Nem is véletlenül, hiszen a .net olyan professzionális domén szolgáltatást kínál, amelyre bátran építhetünk céges- vagy magán weboldal, valamint webáruházak létrehozása esetén is.

IM-Digital Kft.

IM-Digital Kft.

Üdvözöljük az Inform Médiánál ! Az Inform Média nemcsak hazánk területén van jelen. A 1990-es évektől kezdve Romániában, majd 2006 óta Ukrajnában is képviselteti magát minőségi termékeivel. A cél mindhárom országban ugyanaz: minél több célcsoportot elérni, s meggyőzni, megnyerni széles spektrumú szolgáltatásainkkal, illetve azok nívós minőségével. A sikerben kulcsfontosságú szerepet tölt be innovációs üzletpolitikánk, s az önmagunktól és minden munkatársunktól elvárt megújulásra, fejlődésre való hajlandóság. Mit kínálunk Önnek? - Széles termékpalettát: nyomtatott és online termékeket 3 megyében - Helyi vonatkozású információkat Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megye lakossága számára, illetve országos híreket, szórakoztató tartalmakat országos szinten - Újságírói objektivitást, politikai és gazdasági függetlenséget - Vonzó célcsoportokat és a legjobb szolgáltatásokat hirdetőpartnereink részére - Ügyfélcentrikus gondolkodásmódot - Tudástranszfert - Domainregisztráció

Infotechna Kft.

Infotechna Kft.

Cégünk teljes körű internet szolgáltatást biztosít ügyfeleinek. A legújabb műszaki háttérrel rendelkezünk, a Cisco routerektől az Ibm szerverekig. Tagjai vagyunk az Internet Szolgáltatók Tanácsának, a Budapest Internet Exchange-nek (Bix), az Európai Ripe szervezetnek. Közvetlen gigabites Magyarországi és külföldi kapcsolattal rendelkezünk. Egyedi igényeket is kielégítünk, forduljon hozzánk bizalommal! Géptermünk a Sztaki épületében, Budapesten található meg.

Intelliweb

Intelliweb

A domain regisztráció során a Web Works Hungary eljár a hazai vagy nemzetközi nyilvántartó szervezetnél annak érdekében, hogy a domain név az Ön tulajdonába kerüljön. Töltse ki az alábbi on-line megrendelést, és mi egy (1) munkanapon belül elküldjük Önnek e-mail címére vagy ha nincs, postacímére a kész szerződéseket! A szerződéseket 2-2 eredeti példányban - kiegészítve az esetlegesen szükséges egyéb iratokkal - kell visszajuttatni hozzánk postai úton. Ha postázás előtt faxon eljuttatja hozzánk az iratok 1-1 példányát, a regisztrációt még aznap vagy a következő munkanapon megkezdjük.

Interholding

Interholding

A cégünk főprofilja a nemzetközi és magyar domain regisztráció, honlap szerkesztés, tárhely szolgáltatás: Az internetes megjelenés első lépese a domain név kiválasztása, A második lépés a honlap (weblap) szerkesztése, A harmadik lépes pedig a kirakat rendezése, az az a márka (domain) és a terméket (weblap) a kirakatban kell elhelyeznünk ahhoz hogy valami haszna is legyen. A Domain Nyilvántartó (Internet Szolgáltatók Tanácsa) által meghirdetett regisztrációs szabályzatban leírt eljárás szerint történik a nevek delegálása. Eszerint a nem cégnévvel vagy védjeggyel regisztrált neveket a regisztráció elött közzéteszik; ha valaki kifogásolja a regisztrációt, az elõre szabályozott vitarendezési eljárás következik. Ha a közzététel során nem merül fel kifogás a megadott idő alatt, akkor a név körülbelül 16 nap múlva használhatóvá válik. A regisztrációs szabályzat pontosan megnevezi azokat a kategóriákat, amelyekben nem fogadnak el neveket regisztrációra. A domain név regisztrációját csak azután indítjuk, ha a domain név regisztrációs lap és az annak a díja megérkezett!

Intrex-hosting

Intrex-hosting

Regisztrátorok lettünk! 2009.08.04. Cégünk, mint hivatalos .hu domain regisztrátor, vállalja magyar és külföldi domain nevek gyors és kedvező árú regisztrációját. Megnövelt csomagméretek változatlan áron! 2009.04.29. Tájékoztatjuk kedves új és régi ügyfeleinket, hogy tárhelycsomagjaink méretét megnöveltük. A BASIC csomag méretét 1000 MB-ról 2000 MB-ra, Pro csomag méretét 1500 MB-ról 3000 MB-ra, Prémium csomag méretét 2000 MB-ról 5000 MB-ra növeltük.

Intronet Informatikai Szolg. Kft.

Intronet Informatikai Szolg. Kft.

Az Intronet hivatalos (akkreditált) domain regisztrátorként közvetlenül jogosult .hu végződésű domain neveket regisztrálni. Ezáltal alacsony árakat és gyors ügyintézést tudunk biztosítani ügyfeleinknek. A regisztráció elindításához töltse ki az alábbi online megrendelő lapunk vagy más néven 'Domain- és tárhely igénylő adatlapunk'. Ez kb. 2-3 percet vesz igénybe, egyéb teendője nincs! Az adatlap kitöltése után megrendelését feldolgozzuk és az abban megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a részletes számlaadatokat is (végösszeg, bankszámlaszám, megjegyzés rovat, stb.) Domain akció: Ismét jelentős árengedménnyel, mindössze nettó 2400Ft-ért (br. 3000Ft) regisztrálhat .hu domain nevet nálunk 2évre! Egyéb költségek nincsenek, az esetleges domain átirányítás is díjmentes! 2 év után a regisztráció meghosszabítása: 1.900 Ft + Áfa/év Több domain együttes megrendelése esetén vegye igénybe Multiply kedvezményünket, amellyel egy tetszőleges webtárhely csomag és legalább 2 domain név egyidejű regisztrációjával minden domain után 400Ft+Áfa kedvezményt írunk jóvá.

Invitel

Invitel

Az Invitel Rt. egy .hu (pont hu) végű domain nevet regisztráltat az ügyfél számára, pl. ugyfel.hu. Ezáltal a regisztráltatott domain név az ügyfél tulajdona lesz, ő lesz a domain karbantartó. A regisztrációhoz szükséges: Prioritásos új regisztrációhoz cég esetében: - Cégszerűen aláírt igénylőlap, illetve meghatalmazott aláírásakor a meghatalmazott aláírásával ellátott cégszerűen aláírt meghatalmazás is -Cégbírósági bejegyzés másolat - Aláírási címpéldány másolat - Védjegyes prioritás esetén a prioritás jogalapjának igazolása (védjegy tanúsítvány) Nem prioritásos új regisztrációhoz és átregisztráláshoz cég esetében: - Cégszerűen aláírt igénylőlap, illetve meghatalmazott aláírásakor a meghatalmazott aláírásával ellátott cégszerűen aláírt meghatalmazás is, - Cégbírósági bejegyzés másolat, - Aláírási címpéldány másolat. Amennyiben a szükséges iratok már rendelkezésre állnak (pl. egy korábbi igényből kifolyólag), és nem történt adatváltozás, akkor csak az aláírt igénylőlap szükséges.

IRQ Hungary Zrt.

IRQ Hungary Zrt.

Cégünk alapítása győri központtal 1998-ban történt. 2003-tól cégforma váltással és budapesti iroda megnyitásával működik tovább az IRQ Internet Kft. Tulajdonosaink 100%-ban magyar magánszemélyek. Fiatal, dinamikus és ütőképes csapatunk minden tagja több, mint 10 éve dolgozik (foglalkozik) az internetes és webes szolgáltatás különféle területeivel. Megalakulásunk óta folyamatosan jelen vagyunk az internet szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó piacokon. Az ügyfeleink igényeinek növekedésével és a technológia rohamos fejlődésével lépést tartva folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat. Fő tevékenységünk a webes tárterület (webhosting) szolgáltatása, a domain regisztráció és üzemeltetés. Kiegészítő szolgáltatásként telefonos és ADSL internet előfizetések értékesítésével is foglalkozunk. A hozzánk forduló ügyfeleink igényeit és kéréseit a tárterülethez kapcsolt weboldalak készítésével is verseny- és ajánlatképessé tudjuk tenni. Cégünk olyan internetes alkalmazásokat fejleszt partnerei számára, amelyek lehetővé teszik, hogy az Internetet, mint üzleti kommunikációs csatornát, hatékonyan fel tudják használni.

Tuti menü