Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
G - J - K - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

G - J - K - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » G - J - K - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Giganet

Giganet

A GiganetInternet Szolgáltató Kft 2002-ben alakult kifejezetten szélessávú Internet hozzáférés nyújtására, és Internet alapú technológiák fejlesztésére. Tulajdonosai teljes mértékben nyíregyházi magánszemélyek, akik elkötelezettek, hogy Nyíregyházán és vonzáskörzetében a legmagasabb színvonalon szolgáltassanak a lakosság és az üzleti szféra részére. A Giganet megvalósít minden olyan egyedi, helyi igényt, amelyet a konkurens szolgáltatók nem tudnak felvállalni. A Giganet hálózata Internet hozzáférést kínálunk mikrohullámú hálózatunkon számos kistelepülésen. 2005 nyarától megkezdtük Nyíregyháza panel háztömbjeiben a Cat5 strukturált hálózat kialakítást, amelyen Panelnet néven Internet szolgáltatást nyújtunk. Mára több mint 6000 háztartásban vált elérhetővé a szolgáltatás. Ez idő alatt több mint 200km Cat5 és optikai kábelt építettünk be. 2006 nyarától elindult ingyenes vezeték nélküli ( HotSpot ) szolgáltatásunk, amit bárki díjmentesen igénybe vehet a város egyre több pontján. 2007 őszén létesítettük adatkicserélő központunkat, amely jelenleg az egyedüli vidéki BIX node. Nyíregyházi géptermünkben lehetőséget kínálunk a helyi cégeknek szerverhotel szolgáltatásra vagy szerverbérletre. Felkészült csapatunk vállalkozik emelt szintű web, domain, szerverszolgáltatások, ethernet és optikai hálózatok kivitelezésére.

GTS-DataNet Távközlés

GTS-DataNet Távközlés

A Gts Hungary Távközlési Kft. Magyarország vezető alternatív távközlési szolgáltatója, amely hang-, internet- és adathálózati szolgáltatásokat kínál az ország egész területén. A cég 1993 óta van jelen a hazai piacon, ahol kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai és magasan képzett szakembergárdája mellett a távközlési liberalizációban betöltött kiemelkedő szerepéről is ismert. A Gts Hungary jelenleg az egyetlen alternatív távközlési cég Magyarországon, amely teljes szolgáltatási portfolióval rendelkezik. Ügyfelei között megtalálhatók kormányzati szervek, állami intézmények, pénzügyi, ipari és kereskedelmi vállalatok, valamint - egyre növekvő számban - lakossági előfizetők is. A cég ügyfeleinek száma eléri a 45 ezret. A Gts Hungary a Gts Central Europe magyarországi leányvállalata. A Gts Central Europe a közép-kelet európai régió legnagyobb alternatív adat-, internet- és telefonszolgáltatója, amelynek Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában vannak leányvállalatai. A GTS Hungary akkreditált (.hu) domain regisztrátorként vállalja hazai, európai uniós és nemzetközi domain nevek regisztrációját és karbantartását. Általános szabály, hogy egy domain-nek legalább két névszerveren kell lennie, amelyek egymástól független hálózaton működnek, és külön tápellátással rendelkeznek.

Győr.net Kft.

Győr.net Kft.

Domain regisztráció . 2009-ben a GYŐR.NET akkreditált .hu domain regisztrátor lett, így ügyfeleink domain regisztrációs igényeit egy kézből, a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjuk kiszolgálni. Domain regisztráció mellé számos kedvező díjú kombinált csomagot állítottunk össze.

Hungary.Network Zrt.

Hungary.Network Zrt.

A Hungary.Network megalakítását öt magánszemély határozta el 1995. május 9-én tartott internetes konferenciáján, többségi tulajdonosa a World-Wide Link, Inc. Lett. A cég, először Bt., majd 1996. februárjától Kft. formájában működött. Részvénytársasággá alakulásunkat 2001. május 9-től jegyezte be a Cégbíróság. A HNI tulajdonosi köre csak kicsit alakult át, a többségi tulajdont jelenleg a Koronka Trust, LLC. birtokolja. A Hungary.Network az alapítás évét, 1995-öt, kivéve végig növekvő méretű, folyamatosan nyereséges vállalkozás. Célunk az volt, hogy, Magyarországon elsőként, tartalomszolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek, megrendelőinknek, akiket arra biztattuk, hogy rajtunk keresztül és a mi segítségünkkel jelenjenek meg az interneten, és mutatkozzanak be az egész világ előtt. Ez azt jelentette, hogy többségében honlapokat készítettünk, de már a kezdet kezdetén is ezen túllépve, folyóiratokat, könyveket, filmeket, televíziós műsorokat digitalizáltunk, katalógusokat, adatbázisokat, kommunikációs eszközöket működtettünk, sőt, elektronikus kereskedelmi megoldásokat is kifejlesztettünk. Célunk megvalósítása érdekében mind Magyarországon, mind az Amerikai Egyesült Államokban, szervergépeket telepítettünk, amelyek lehetővé teszik, hogy Európából és az amerikai kontinensről egyaránt gyors hozzáférést biztosítsunk a szervereinken tárolt információkhoz.

Joy Design Studio Kft. - Domain regisztráció

Joy Design Studio Kft. - Domain regisztráció

Cégünk fő profilja a honlapkészítés. Szolgáltatásaink közé tartozik a domain regisztráció, weboldal karbantartás, egyedi fejlesztés, weboldal optimalizálás, minőségi webtárhely szolgáltatások, valamint design készítés is. Segítünk a domain név kiválasztásában és megrendelés alapján el is végezzük a regisztrációt. Mivel az internetes szolgáltatásunk teljes körű, így az elkészített oldalakhoz a kívánt tárhely csomagot is tudjuk biztosítani. Az általunk készített weboldalak esetén a keresőoptimalizálás már a weblapkészítéskor elkezdődik és igény esetén folyamatosan végezzük. Több éves gyakorlattal készítünk weboldalakat, az egyszerű bemutatkozó oldaltól a legprofibb dinamikus oldalakig. Ha felkeltettük érdeklődésed, látogass el oldalunkra és kérj árajánlatot bátran!

Tuti menü