Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
E - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

E - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » E - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 6 db
EasyGo Kft.

EasyGo Kft.

Ha a választott név védjegy vagy szervezeti név, lehetőség van a domain prioritásos regisztrációjára. Ilyen esetben a kiválasztott domain-nek és az igényhez fűződő jogot igazoló okmányokban szereplő névnek karakterre egyeznie kell. Több szóból álló nevek egybeírva, és/vagy kötőjellel tagolva is igényelhetőek. A választott névhez fűződő prioritásos igény igazolására alkalmas lehet cégbírósági bejegyzés, vagy védjegy okirat. Prioritással a név regisztrációja 2-3 napot vesz igénybe. A prioritás nélkül igényelt nevek először kéthetes várólistára kerülnek, regisztrációjuk csak ezt követően történik meg.

Elin

Elin

Az interneten a weboldalak és egyéb tartalmak könnyebb elérhetőségét és megjegyezhetőségét domain nevek biztosítják. A domain neveket éves illetve az adott végződésnek megfelelő egyedi szabályok szerinti ciklusban kell megfizetni a regisztrációs vagy fenntartási díjat. A domain regisztrációs szabályokat mindig az adott végződést felügyelő szervezet alakítja. A leggyakrabban igényelt .hu végződésnél az Internet Szolgáltatók Tanácsa (Ist) szabályozza a folyamatokat, és biztosítja a szerződött regisztrátoroknak a domain nevek regisztrációját.

EnterNet 2001

EnterNet 2001

Domain szolgáltatások: Az EnterNet segít a Domain regisztrációban, hogy Ön könnyedén megtalálható legyen. Az EnterNet web tárhely szolgáltatása lehetővé teszi, hogy honlapja mindig elérhető legyen. Önnek ajánljuk, amennyiben: - szeretné biztosítani szervere problémamentes működését. - szeretné a lehető leghosszabb élettartamot biztosítani szervereinek, az ideális fizikai környezet által. - szeretné, hogy szerverei folyamatos, 24 órás szakértői felügyelet alatt működjenek. - többszörös sávszélességet szeretne kevesebb pénzért (8 Megás ADSL áráért 100 Mbit szimmetrikus sávszélesség). - nem szeretne professzionális géptermi infrastruktúrába befektetni (klíma, UPS, generátorok, hálózati eszközök, operátorok stb.). A szolgáltatás igénybevétele során saját szerverét helyezzük el szervertermünkben, ahol 24 órás szerver-felügyelet és olyan infrastrukturális feltételeket biztosítunk, melynek zavartalan, biztonságos működését magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező rendszermérnök és operátor gárda garantálja. A szerverelhelyezéssel párhuzamosan állandó, fix Ip címes internet hozzáférést adunk, amely változatlanul, éjjel-nappal nagy sebességű kapcsolatot biztosít a világhálóra.

EQNet Zrt.

EQNet Zrt.

Az EQNet Zrt. 1999 óta szereplője az internetes világnak. Vállalatunk 100%-os magyar tulajdonosi körrel, széles szolgáltatási skálával, országos lefedettséggel, biztos szakmai háttérrel kínálja kommunikációs szolgáltatásait. Üzleti filozófiánk a minőség és a gördülékeny személyes kapcsolattartás. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy megfeleljünk szlogenünknek: 'Az Ön személyes informatikai szolgáltatója', azaz lehetőség szerint testreszabott, az Ön igényinek és felhasználási szokásainak megfelelő szolgáltatást szeretnénk biztosítani. Ügyélszolgálatunk segítőkész szakemberekből áll, akiknek rendelkezésre állását folyamatosan próbáljuk emelni. Az Internet hozzáférési szolgáltatások széles skálája (ADSL, SDSL, bérelt vonal, mikró) mellett hálózatok, rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, szerverek építésével és üzemeltetésével foglalkozunk. Rendszergazdáink több előfizetőnk informatikai rendszerét üzemeltetik. Számos kis-és középvállalat web oldalát terveztük és készítettük. Előfizetőinket informatikai témakörű pályázatok írásával segítjük.

EV2 Internet

EV2 Internet

Cégünk több, az internetes iparban meghatározó szerepet játszó vállalkozás együttműködésével jött létre. Évtizedes tapasztalatainkat egyesítve létrehoztuk kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásainkat. Szakértelmünket mi sem bizonyítja jobban, mint szerteágazó referenciáink. Kérem tekintsék meg weboldalunkat.

EZM Bt.

EZM Bt.

Domain regisztráció. Cégünk az ISZT-vel kötött szerződés alapján közvetlen hozzáférést kapott a .hu domainek regisztrációs felületéhez, árainkat megtekintheti a szolgáltatás menüpontban. Partnereink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében üzembe helyeztük új szerverünket. Az ehhez kapcsolódó új szolgáltatásainkról (emailcímek víruskereséssel, webhosting, domain név szolgáltatások) a 'szolgáltatások' menüpontban talál részleteket. Célunk, hogy segítsük azon kis- és középvállalkozások munkáját, ahol a napi tevékenységekhez elengedhetetlen a számítógépek, az Internet használata és a számítástechnika legkülönbözőbb eszközeinek megbízható működése. Teljes körű szolgáltatásaink igazodnak az Ön igényeihez, mi megvalósítjuk álmait.

Tuti menü