Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Domain adás-vétel képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

Domain adás-vétel - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » Domain adás-vétel
Keresés
Találatok száma - 5 db
Domain iroda

Domain iroda

A regisztrációs adatok kitöltését követően egy, a regisztráció tényét megerősítő (aktiváló) e-mailt küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre. A regisztráció csak ezen e-mailen keresztül történő aktiválást (megerősítést) követően él a rendszerben. Az aktiváló e-mail-el egyben a megadott e-mail cím valódiságát is ellenőrizzük. Az aktiválásra a regisztrációt követő 24 órában van lehetőség, ezt követően az aktiváló e-mail lejár és nem lehet vele regisztrációt aktiválni. A nem aktivált regisztráció során a rendszerünkbe felvitt adatok maradéktalanul törlődnek. Fontos információ, hogy a regisztráció során megadott felhasználónévhez tartozó - a rendszer által automatikusan generált - jelszót nem e-mailben, hanem a regisztráció során megadott mobiltelefonszámra sms formájában küldjük ki. Erre csak a sikeres, e-mailben történt regisztráció-aktiválás után kerül sor! A rendszerünkbe történő belépéshez ez a jelszó szükséges, párosítva az Ön által a regisztráció során megadott felhasználói névvel.

Domain parkoló

Domain parkoló

A fenti kategóriákban találja meg a további eladó vagy átirányítható domain neveinket. A domain név ára egyedi, minden esetben kölcsönös megállapodás kérdése. A domain név átirányítását is kérheti a saját domainjére, nettó 1000 Ft/hótól. Ekkor a saját oldala ezen a domain néven is elérhető lesz. Tárhely bérletre is van lehetőség.

Domainstand

Domainstand

Az internetes kereskedelem és látogatónövelés alapja a jó domain név. A jó domain név hozza az érdeklődök legalább 30%-át. A keresőmotorok a jobb domain neveket előrébb helyezik, mivel azok relevánsak az adott témában.

Eladó domain

Eladó domain

A hirdetésekről Az Eladó Domain oldalain meghirdetett domain nevek, weboldalak és a hozzájuk tartozó szolgáltatások előzetes ellenőrzés után kerülnek megjelenítésre. Minden meghirdetett domain és weboldal tulajdonosának személyazonossága ellenőrzésre kerül, így biztosított az oldalon megjelenő ajánlatok valóságtartalma.

Eladó domain nevek

Eladó domain nevek

j domaint regisztrálni csak 4000 forintba kerül, de ahhoz hogy értelme is legyen, látogatók kellenek. Ehhez pedig értékesnek kell láttatnunk a domain nevet a Google előtt. Attól lesz értékes, ha minél több releváns és jó minőségű link mutat rá más weboldalakról. A mai versenyhelyzetben egy domain névnek több száz linkre van szüksége. Ezen kívül a weboldal értékét növeli az is, ha minél régebb óta létezik. Az új domain név ezért is hátrányt jelent. Mire tehát igazán eredményes lesz a frissen regisztrált domain nevünk, egyrészt időnek kell eltelnie, másrészt pedig nagyon sok munkát igényel. Olyan sokat, hogy ha anyagiakra fordítjuk, egy nem túl megas óradíjjal számítva is könnyen elérheti a millió forintos nagyságrandet. Sokan ezért döntenek inkább egy eladó domain név vagy egy komplett eladó honlap megvásárlása mellett. Az eladó weblapok és domain nevek között sok olyat lehet találni, amelyek már rendelkeznek a szükséges link mennyiséggel és esetleg látogatottsággal illetve Google PageRank értékkel is.

Tuti menü