Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
D - F - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

D - F - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » D - F - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 12 db
 DomainStar - Webtárhely, teljes Webhosting, Honlapszerkesztés

DomainStar - Webtárhely, teljes Webhosting, Honlapszerkesztés

DomainStar: Webtárhely, teljes Webhosting - Honlapszerkesztés, Webdizájn. Itt rátalált Ön arra a helyre, ahol megrendelheti saját Domain nevét, tárhelyét, de akár saját honlapját, webáruházát, Internetes üzletét is! Kérhet oldalára INGYENES partnerprogramot, On-line fotókidolgozására, illetve egyedi fényképes ajándéktárgyak rendelésére is. Egyedi, testreszabott megoldások! Elsősorban csomagokban kínáljuk tárhelyeinket amelyeket eddigi tapasztalataink alapján úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő konstrukciót. Minden díjcsomagunk bővíthető! Ha nem találja meg a megfelelő csomagot, kérjen árajánlatot, hiszen nincs olyan, amit ne tudnánk megoldani! Weboldalának fejlesztése az Ön, illetve Cége igényeinek maximális szem előtt tartásával készül. A nemzetközi és hazai trendeknek megfelelő, a cég arculatához igazodó megoldást, és megjelenést kínálunk! Egyedi megjelenés az Ön igényeihez! ... Miért választják sokan a DomainStar.hu szolgáltatásait Mivel a Domain név regisztráció és a tárhely bérlése után sem maradnak ötletek, segítség nélkül az ügyfelek, ha a DomainStar.hu segítségét kérik honlapuk, Web-áruházuk elkészítésére, fejlesztésére, karbantartására, vagy akár további szolgáltatások kihelyezését oldalukra. A növekedéssel együtt, a jövőben sem szeretnénk szem elől téveszteni a minőségi ügyféltámogatást, ami minden sikeres üzlet alapja lehet ...

Datatrans

Datatrans

Az Internet mára a mindennapi kommunikáció részévé vált. Ez az üzleti életben mindenképpen igaz, és az utóbbi időben a személyes honlapok száma is megtöbbszöröződött. Legyen önnek is saját honlapja! Látogasson el honlapunkra!

Deninet

Deninet

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa megalkotta az új regisztrációs szabályzatot, amelynek ismerete elengedhetetlen, ha Ön domain nevet kíván bejegyeztetni. Kérjük, hogy a regisztráció előtt ellenőrizze az alábbi címen, hogy az Ön által igénylendő domain név még szabad-e. Ha a name szervert is Ön biztosítja, kérjük, hogy az alábbi oldalon ellenőrizze a domain név működését. Domain név lehet prioritásos, vagy nem prioritásos Prioritásos domain név az, mely: Az Igénylő szervezet hivatalos bírósági nyilvántartásba vételét igazoló dokumentumban (pl. cégbírósági bejegyzésben), illetve jogszabállyal létrehozott szervezet esetén a jogszabályban a szervezet teljes vagy rövidített neveként rögzített megnevezés, vagy a Magyar Szabadalmi Hivatal által az Igénylő, mint jogosult számára lajstromozott védjegy. A prioritással kért domain regisztrációs kérelmek előzetes nyilvános meghirdetés nélkül kerülnek elbírálásra. A regisztráció átfutási ideje: 2-4 munkanap. Nem prioritásos domain név az, mely nem cégnév, szervezetnév vagy védjegy. A nem prioritással kért domain nevek előzetesen két hétig nyilvánosan meghirdetésre kerülnek az ISZT weboldalán. A regisztráció átfutási ideje: 14-16 nap.

Dima

Dima

A Dima csapatában megtaláltam A szolgáltató-t. Egy olyan dinamikus, szakmailag jól felkészült csapatot, akire mindig számíthatok,számíthatunk. Mi is az valójában? Az ügyfelekkel való törődés a gyors reagálás bármilyen problémára vagy kérésre. Véleményem szerint az egyik legdinamikusabban fejlődő tárhelyszolgáltatót választottam.Remélem még hosszú ideig kapcsolatban maradok velük. A nagyméretű tárhely, a versenyképes ár és a technikai feltételek mind arra ösztönöz, hogy továbbra is innen működtessem a honlapomat. Csak ajánlani tudom.

Domain regisztráció

Domain regisztráció

Tárhely és domain regisztráció. A legjobb flotta domain szolgáltató, és természetesen egy-egy domain regisztrálásában is tudunk segíteni. A legnagyobb választék a hazai szolgáltatók közül, és a legprofibb ügyfélszolgálati támogatás. Ingyenes ns1, ns2 minden nálunk regisztrált domainhez, attól függetlenül, hogy nálunk vett-e tárhelyet.

Domainsector

Domainsector

A cégnevet olyan országazonosítókkal, mely országok felé a cég terjeszkedni akar, illetve ahol üzemel. Általában a következőképp néz ki: 'acégneve.hu'. A cég számára fontos termékek nevét: 'azönterméke.hu'. Érdemes megfontolni a .eu végződésű domainek regisztrációját is, valamint minden olyan domaint ami jól hangzik, ötletes és kapcsolódik a cég tevékenységéhez. Nálunk sikerre viheti vállalkozását!

Domainteam

Domainteam

Hogyan lehet saját domain nevem? - Ellenőrizze, hogy az Ön által választott domain név szabad-e? - Töltse ki a Domain igénylőlap-ot! - Írja alá! - Csatolja az igényléshez szükséges dokumentumokat! - Cég: cégbírósági végzés vagy cégkivonat fénymásolata - aláírási címpéldány fénymásolata - Magánszemély: két tanú nyilatkozata, a személyi adatok hitelesítéséhez - Magánvállalkozó: vállalkozói igazolvány másolata - Önkormányzat, közintézmény, alapítvány, egyesület: - adószám igazolás, vagy apeh bejelentkező lap - alapító okirat, vagy cégbírósági bejegyzés másolata - aláírási címpéldány, vagy banki aláírási címpéldány Juttassa el ügyfélszolgálatunkra!

Dox.hu

Dox.hu

A Dox Internet 10 éve a magyar webhoszting piac egyik dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként komplex internetes tárhely és domain szolgáltatásokkal áll magán és üzleti ügyfelek rendelkezésére. Fontosnak tartjuk, hogy minden kedves meglévő és leendő ügyfeleink kiemelt odafigyelésben részesüljenek. Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket és hozzáigazítjuk a szolgáltatásainkat. Legyen szó domain regisztrációról vagy webtárhely szolgáltatásról, gyakorlatilag bármilyen igényű és méretű partnert maximálisan ki tudunk szolgálni.

Dunakanyar Holding

Dunakanyar Holding

Szentendrén, Pilisszentlászlón és Leányfalun összesen közel 5000 lakásban biztosítjuk a kábeltelevíziós szolgáltatást. Szentendrén elérhető a kábeltelevíziós hálózat alapú Internet szolgáltatásunk a Kábelweb. Kábelweb Internet szolgáltatásunk havi fix díjas, telefonköltség nélküli csatlakozást biztosít a világhálóra bármely napszakban, akár korlátlan letöltést is biztosítva. Előfizetőink több Kábelweb szolgáltatási csomag közül választhatnak, elérhető akár 4Mbps letöltési sebességet tartalmazó csomag is, ami tudomásunk szerint a ktv hálózatokon jelenleg egyedülálló. Biztosítunk szerver szolgáltatásokat és domain regisztrációt is, valamint Szentendre belvárosában, és Pismányban vezeték nélküli Internet szolgáltatást. Információs csatornánkon a nap 24 órájában közszolgálati híreket, programajánlatokat és színes hirdetéseket olvashatnak nézőink. Nevünkhöz fűződik az Endre Tv az első helyi érdekeltségű televízió is, melynek 2001. februárjában indultak a próbaadásai. Jelenleg hetente egyszer csütörtökön 17.30-kor jelentkezik új adással, amiben állandó műsorszám a Visszanéző kulturális magazin.

Hirdetés
Dunanet

Dunanet

Tisztelt Látogató! Köszöntöm Önt a DunaNet cégcsoport weboldalán! Cégünk egy elsősorban internet szolgáltatással foglalkozó vállalkozás. Tevékenységünket 1996-ban kezdtük el, így cégünk nem számít fiatal vállalkozásnak az információs technológiai (IT) piacon. Küldetésünknek érezzük, hogy munkánkkal elősegítsük régiónk informatikai fejlődését, részt vegyünk abban a munkában, amivel előbbre visszük a hozzánk forduló vállalkozások sikerességét, és elérjük a szolgáltatásainkat igénybe vevő magánszemélyek megelégedését. Célunk, hogy minél szélesebb körű, közel teljes informatikai szolgáltatást nyújtsunk, illetve ajánljunk. Reményeink szerint ez a hozzánk fordulók minél nagyobb megelégedésére szolgál. Elsőrangú fontossággal bír számunkra ügyfeleink elégedettsége, és a kölcsönös bizalom elve. Partnereinket, előfizetőinket tanácsokkal, illetve új technológiák megismerésével látjuk el.

eForce - akkreditált regisztrátor

eForce - akkreditált regisztrátor

Az eForce Informatikai és Kereskedelmi Kft. egy innovatív webtárhely szolgáltató, amely Magyarországon elsőként magas rendelkezésre állású, felhő alapú infrastruktúrával szolgálja ki ügyfeleit. A szolgáltató legfőbb célja, hogy könnyen kezelhető, mégis professzionális színvonalú domain és tárhely szolgáltatásokat nyújtson főként hazai magánszemélyek, civil szervezetek, illetve kis- és középvállalkozások számára. Dinamikusan fejlődő fiatalos csapatunk, több éves tapasztalattal, valamint stabil pénzügyi és technikai háttérrel rendelkezik.

Webhosting felsőfokon

Webhosting felsőfokon

Tisztelt Cím! Szeretném az Önök figyelmébe ajánlani ezt a linket, mivel úgy gondolom, hogy az oldalon helye lenne, mert bele illik oldaluk profiljába és jelenleg nem található meg rajta. A link mögötti weboldalon megbízható, évek óta működő vállalkozás található. Ha elérhető lenne Önöktől is, akkor az Önök felhasználói is gazdagabbak lennének egy újabb hasznos, megbízható oldal elérhetőségével és nőne a piaci látószögük is ez által. Bizalmukat, hogy az ajánlott linket engedélyezik, előre is köszönöm.

Tuti menü