Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
C - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

C - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » C - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 7 db
C3 alapítvány

C3 alapítvány

A C3 Alapítvány online domain regisztrációs és nameserver szolgáltatása: A domain igényléshez szükséges adatokat online adhatja meg, az igénylőlapot eljuttathatja hozzánk faxon, és ha a regisztráció díjának kiegyenlítésére az online átutalást választja, úgy lehet saját domainje, hogy el sem kell mozdulnia íróasztala mellől. A második domain igénylésekor nem kell újra megadnia adatait, hiszen azok már szerepelnek adatbázisunkban. A bejegyzett domainek adminisztrálása, a nameserverek beállítása, konfigurálása ugyancsak online történik. Saját webszerverrel nem rendelkező ügyfeleink igénybe vehetik a domainekhez biztosított 50 MB ingyenes webtárhelyet vagy az URL átirányítást, saját mailszerverrel nem rendelkező ügyfeleink igénybe vehetik az e-mail átirányítást nameserver szolgáltatásunkkal együtt. Weboldalunkon az egyes tevékenységek elvégzéséhez részletes online segítséget nyújtunk.

Centrumnet

Centrumnet

Domain: önálló Internet tartomány, az internet címek egy halmazához neveket rendelő adatbázis. Domain név: az ön webcímének az országazonosító (vagy menzetközi TLD /Top Level Domain/) rész előtti tagja. Saját internetazonosító. Például, centrumnet.hu esetén a .hu az országazonosító, az centrumnet a domain név. Előnye, hogy a világ a gépét a saját maga által választott néven ismeri fel. Az Cenrumnet a domain szolgáltatások teljes spektrumát nyújtja mindenkinek. Mik is ezek a szolgáltatások? Az internet címek valójában nem domain nevek, hanem négy részből álló internet protokoll ( IP ) Internet cím illetve számokból álló meghatározó cím ( pl: 193.202.83.150). Mivel ezek a számok nehezen jegyezhetők meg, így nagy a tévesztés lehetősége, ezért vezették be a domain nevek rendszerét. A domain név tehát fedi a valódi internet címet. Amikor egy domain nevet honlapcímként keresünk, speciális névszerverek keresik meg a hozzá tartozó IP címet (a fenn is említet számok halmazát). Egy domain-nak két ilyen speciális névszerverrel kell rendelkeznie, ezek összefoglaló angol neve Domain Name Server röviden Dns. A domain regisztráció magában foglalja az ön által választott név bejegyzését, és a domain-neveket koordináló szervezet ( Iszt ) felé történő valamennyi ügyintézést. A regisztráció egyik feltétele ezen névszerverek megléte.

CMS tárhely

CMS tárhely

Web hosting szolgáltatásban kimagaslóak vagyunk a piacon. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk! Olcsó CMS tárhely csomagjaink mögött professzionális tudás, szoftver és hardver áll. Klimatizált, és szünetmentes áramellátással védett szervertermünkben elhelyezett nagy teljesítményű számítógépeink 1000 Mbit/s-os sávszélességgel kapcsolódnak az internethez!

COM Domain regisztráció ? Domain nevek hatalmas kedvezményekkel!

COM Domain regisztráció ? Domain nevek hatalmas kedvezményekkel!

Domain nevek már 2800 Ft áfáért! Gyorsan regisztrálunk neked domaint, akár nálunk van tárhelyed akár nem. Com domaint ingyen regisztrálunk, ha tárhelyet veszel nálunk! A legtöbb domain megrendelése után már két nappal, hozzá juthatsz új elérhetőségedhez. NS szervereket biztosítunk minden megrendelőnknek, valamint ingyenesen titkosítunk nemzetközi neveket!

Cory-Net Kft.

Cory-Net Kft.

Szekszárd, 2010. január 19. - Hosszú előkészítő munka eredményeként megvalósult és lezárult a Zelka Zrt. közel 35 000 előfizetőjének integrálása a Tarr Kft. hálózatába, így a Tarr Kft. ma Magyarország egyik legnagyobb önálló, magyar tulajdonú távközlési vállalatává vált. A Tarr Kft. jelen formájában 1990 óta működik, és az elmúlt közel 20 év alatt Magyarország legnagyobb önálló, 100 %-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltatóvá nőtte ki magát. A vállalkozás első gondolata azonban egészen 1978-ig nyúlik vissza, amikor id. Tarr János határozott kézzel elkezdte annak a vállalkozásnak a megalapozását, melynek útját és fejlődését 2002 óta a fia, Tarr János tartja a kezében. Kábeltelevíziós szolgáltatásunk elsőként Szekszárdon és Dombóváron indult el, majd a nyereségesen működő és a piaci igényeknek, elvárásoknak a mai napig megfelelni akaró vállalkozásunk Tolna megye egyre több településén építette ki a kezdetben soros, majd pedig a 90-es évek elejétől fogva a már korszerűbb, Előfizetőink számára is kényelmesebb csillagpontos hálózatunkat.

Criscomp Informatika

Criscomp Informatika

A saját domain név előnyeit nem akkor fogja felismerni, amikor mi erről meg akarjuk győzni. Hanem akkor, amikor tapasztalja, hogy többen érdeklődnek terméke/szolgáltatása iránt, amikor a konkurenciát már lekörözi, mert az Ön vállalkozását többen megtalálják, felkeresik. Ha Ön egyedi weboldal címet vagy email címet szeretne, regisztráltatnia kell saját domain nevet. A saját domain név előnyeit nem akkor fogja felismerni, amikor mi erről meg akarjuk győzni. Hanem akkor, amikor tapasztalja, hogy többen érdeklődnek terméke/szolgáltatása iránt, amikor a konkurenciát már lekörözi, mert az Ön vállalkozását többen megtalálják, felkeresik. Akár már 2900 Ft+Áfa áron biztosíthatja cégének a saját domain névvel jelzett e-mail címeit 2 éves időtartamra.

csn. Systems

csn. Systems

A csn.Systems Informatikai Kft. a 2002. évben alakult szakmai résztvevőkkel azzal a céllal, hogy internetes biztonsági megoldásokat és automatizált megoldásokat hozzon létre. 2006-ban a tulajdonosi szerkezet átalakulásával új irányt vett a vállalat: célul tűzte ki, hogy nyugat-európai és amerikai mintára hazánkban is meghonosítja a kompakt és komplex automatizált internetes és hosting megoldásokat. Hiszünk abban, hogy a jövő kulcsszavai az automatizálás és virtualizálás lesznek. Ennek keretében mikrovállalkozások részére megfizethető kulcsrakész megoldásokat, míg nagyobb ügyfeleinknek skálázható és rugalmas csomagokat kínálunk az internet és tartalomszolgáltatás világából. Termék portfoliónkat folyamatosan olyan új elemekkel bővítjük, melyeket az első osztályú hazai hozzáadott érték felhasználásával fejlesztünk ki, és melyek túlmutatnak a jelenkor elvárásain. Hiszünk abban, hogy a modern informatikai szolgáltatásokra az 'önkiszolgálás' lesz jellemző, azaz ügyfeleinknek személyes közreműködés nélküli online elérést is biztosítunk termékeink többségére, mellyel azonnal és teljeskörűen megrendelhetik, bővíthetik és beállíthatják a termékeket. Az önkiszolgáló rendszer mellett természetesen képzett kollégáink és szerződéses partnereink segítik ügyfeleinket.

Tuti menü