Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
B - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

B - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » B - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bit Hungaria

Bit Hungaria

A folyamatosan fejlődő cégünk célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalati szférában olyan segítséget nyújtsunk a cégeknek, hogy az Interneten való megjelenés nyereséget hozó legyen. Ezt egy teljeskörű az ügyfél által menedzselt weblapszolgáltatással szeretnénk elősegíteni.

Bixerver webhosting

Bixerver webhosting

Új Domain regisztrációt vagy Domain átkérést egy domain igénylőlap kitöltésével végezhet el, a weboldalunkon. A parkolásba kerülő új domain nevek listája minden nap reggel 8 óra 50 perckor frissül. Valamely domain delegálására igényt benyújtott szervezet vagy természetes személy (mint például Ön). Amennyiben az igényelt domain delegálásra kerül, domain használóvá válik. Várjuk jelentkezését, érdeklődését!

BlazeArts Kft.

BlazeArts Kft.

Minden adatközpontunk megfelel a mai kor követelményeinek. Központjaink több város kiemelt, dedikált épületeiben foglalnak helyet, így képesek vagyunk ügyfeleink igényeit a hozzájuk legközelebb eső adatközpontból kiszolgálni. A Forpsi.hu adatközpontok tűz-, és lopás-, illetve áramhálózati kimaradás védettek. Minden adatközpont (a Brno-it kivéve) legalább két független árambetáplálási vonallal, dízel áramfejlesztő generátorral és szünetmentes áramforrással (redundáns n+1-es kiépítéssel) rendelkezik. A szerver termek légkondícionáltak (állandó hőmérséklet és páratartalom), illetve tűzjelző és tűzgátló berendezésekkel vannak ellátva. Minden adatközpont legalább két független internet csatlakozási ponttal rendelkezik a világ vezető hálózati szolgáltatói felé. Domainregisztrációval kapcsolatban is felkeresheti honlapunkat.

Bluecast

Bluecast

Bemutatkozunk: Olvassa el cégünk rövid bemutatását, és pontos képet fog kapni szolgáltatásainkról, tapasztalatainkról és az elmúlt években végzett munkáinkról. Bemutatkozónkból megtudhatja, hogy mi mindig a legmagasabb minőségre törekszünk munkánk során és garanciát vállalunk az elvégzett tevékenységre legyen szó akár egy kis vállalkozásnak elkészített honlapról, vagy egy nagy vállalat komplett informatikai rendszerének kiépítéséről. bővebben Online ügyfélszolgálatunk: Keressen fel minket teljesen ingyen a számítógép előtt ülve! Online ügyfélszolgálatunk az Ön által küldött üzenetre azonnal válaszol. Ha online ügyfélszolgálatunkon keresztül keres meg minket kérdéseivel, sokkal részletesebb információt tudunk küldeni Önnek, mivel azonnal a megfelelő szakemberhez jut el az Ön által küldött üzenet. Bármikor visszahívást is kérhet tőlünk egy konkrét kérdéssel kapcsolatban. Referenciáink: Kérje n személyre szabott referenciát! Egy rövid űrlap kitöltésével igényelje cégünk bemutatkozó anyagait az informatika különböző területeiről, ezáltal időt és energiát spórolva. Csak olyan témakörökben értesül eddig elvégzett munkáinkról, melyek az adott területen lényegesek, így nem kell kevésbé érdekes oldalak, grafikai anyagok és brossúrák között kutatnia hogy fellelje az Önnek megfelelőt.

Business Telecom Kft.

Business Telecom Kft.

Domain regisztráció: Amennyiben szüksége van egy domain névre, melynek segítségével a látogatók megtekinthetik weboldalát, vagy régi oldala nehezen megjegyezhető címen van; és egy megbízható gyors szolgáltatót szeretne, a Btel komplett megoldásokat nyújt Önnek! Domain keresés: Az alábbi kereső segítségével ellenőrizheti, hogy a kívánt domain név regisztrálható-e. A nevet http://www előtag és domain végződés (pl. hu) nélkül írja be! Weboldalunkon megteheti. Ma már bárki készíthet weboldalt. Azonban ezeket, fel is kell tölteni az internetre és tárolni kell őket. A Btel csomagkínálatából ön is kiválaszthatja az önnek megfelelő tárhely szolgáltatást.

Tuti menü