Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A - Domain regisztrátorok képes leírás - Domain regisztrátorok .tlap.hu
részletek »

A - Domain regisztrátorok - Domain regisztrátorok .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: domainregisztratorok.tlap.hu » A - Domain regisztrátorok
Keresés
Találatok száma - 4 db
111 Hosting

111 Hosting

Professzionális IT megoldások mindenkinek! Tárhely, domain regisztráció, szerver hosting, korlátlan e-mail, korlátlan forgalom, alacsony árak. Miért a 111Hosting? - Elege van, hogy webtárhelye sokszor órákra elérhetetlen? - Az ügyfélszolgálat nem áll rendelkezésére? - Nem veszik fel a telefont? - A probléma megoldása hetekbe telik? - Drága a jelenlegi szolgáltatója? Mi már évi 5'000 Ft-ért megbízható webtárhely szolgáltatás biztosítunk Önnek! Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!

Altaweb

Altaweb

Béreljen elsődleges domain nevet saját használatra gyorsan és egyszerűen! Így a leggyorsabb és legegyszerűbb a domain használat, mert a szerződés telefonon keresztül is megköthető. A domain név a Szolgáltató tulajdona, a szolgáltatás előfizetője azt korlátozás nélkül használhatja az előfizetési idő alatt.

ATW Internet

ATW Internet

Domain regisztráció folyamata: - Domain név kiválasztása: A 'Domain kereső' menüpont alatt megbizonyosodhat egy domain név állapotáról. érdemes rövid, könnyen megjegyezhető domaint választani. ékezetes regisztráció esetén győzödjön meg a lenti található táblázat alapján, hogy a domain végződés támogatja-e az ékezetes karakterek használatát. - Domain név megrendelése: az innen letöltehető domain igénylő lap kitöltésével és eljutattásával ön megbízza cégünket a domain regisztrációjával, ami az ön tulajdonába kerül. Az 'árkalkulátor, megrendelés' menüpont alatt online összeállíthatja rendelését és adatai megadása után letöltheti a szükséges, csak aláírásra váró űrlapokat. Ha szeretné gyorsan és egyszerűen kitölteni a megrendelőlapokat azt nálunk megteheti. - Domain név regisztrációja: Prioritás nélküli igénylés esetén a domainnév a 14 napos publikus várólistára kerül (lásd. itt). Amennyiben rendelkezik a prioritásos igényhez szükséges dokumentomokkal, úgy a regisztráció ideje 1-3 nap. Nemzetközi domainek átfutási ideje szintén 1-3 nap. A domain állapotáról értesítést küldünk További információért kattintson weboldalunkra.

Azonnal Kft.

Azonnal Kft.

Üdvözöljük az Azonnal Kft.-nél. Cégünk szolgáltásai a domain regisztrációtól a virtuális szerveren keresztül a szerver bérletig szinte bármely internetes szolgáltatási igényt ki tudnak elégíteni. Cégünk 2007-es alapítású, ámde az alapító tagok más cégek vezető pozícióiban megszerzett sokéves tapasztalata biztos garanciát nyújt a professzionális minőségre és megbízhatóságra. Külföldi és hazai stratégiai partnereink segítségével árainkat a mínőség feláldozása nélküli legalacsonyabb szinten igyekszünk tartani, exponenciálisan bővülő ügyfélkörünk legnagyobb elégedettségére. Munkatársaink tíz évet meghaladó tapasztalata az internetes piacon biztos garanciát jelent a legmagasabb szintű szolgáltatásra. Domain regisztrációt végző kollégáink valamennyien az Internet Szolgáltatók Tanácsa által megkövetelt Domain Regisztrációs Vizsgával rendelkeznek. Kiszolgáló architektúránk magas hibatűrésű cluster rendszeren alapul, melynek köszönhetően a hibából és a szükséges fejlesztésekből adódó leállási idő szinte a nulláig minimalizálható. Viszonteladó partnereink részére éjjel-nappal használható, teljesen automatizált adminisztrációs rendszert biztosítunk, melynek segítségével a teljes értékesítési folyamat emberi közreműködés nélkül automatizálható.

Tuti menü